What's up bij ASC?

USC

ASC is open vanaf 7 uur!

Speciaal voor de vroege vogels is ASC nu van maandag t/m vrijdag vanaf 07.00 open. Ideaal, kun je voor de start van je shift of je studiesessie lekker wakker worden in de gym.

ASC is open vanaf 7 uur!

Spinning is winning

Doe iedere maandag, woensdag of vrijdag mee met een spinningles bij ASC. Hoe groter het peloton dat meedoet in de les, hoe harder je zelf gaat! Reserveer je plek in het rooster.

Run, Jelmer, run!

Een routebeschrijving naar ASC in Quentin Tarantinostijl. Met de looks van een ├ęchte filmster navigeert Jelmer je over het grote AMC-terrein. Check de video en raak de weg naar de fitness nooit meer kwijt.

Sport mee op Tanja Tuesday

Geen Taco Tuesday, maar Tanja Tuesday! I.p.v. thuis taco’s eten, train je op dinsdagavond mee met Tanja – allebei kan ook hoor. ;-) Doe mee met Body power, Pilates of de Total body workout, en sluit je dag met een goed gevoel af.

Tupac maakt een transfer

Een transfer in Amsterdam. Niet bij Ajax, maar bij USC! Fitnesstrainer (en USC-model) Tupac gaat aan de slag bij USC Fysiotherapie. Met zijn fitnessachtergrond helpt Tupac je na een blessure weer in beweging te komen.

Tupac maakt een transfer

ASC DJ Night

Uitgaan tijdens het sporten? Beter dan moeten sporten op een feestje… Tijdens de ASC DJ Night helpt de opzwepende muziek je om net wat zwaarder te tillen en trappen. Vorige keer was het de beurt aan het sportende dj-duo Mees en Merlijn. Ben jij er de volgende editie ook bij?

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.