Amstelcampusnieuwsbrief 9 november 2023

USC
Amstelcampus USC Amsterdam

Dans mee met de cursus K-pop

In plaats van K-pop-pokkoes luisteren in de metro naar college, dans je nu zelf mee op de energieke choreografie! Niet in de metro, maar gewoon in de gymzaal van Amstelcampus. 😉 Doe vanaf donderdag 23 november mee met de beginnerscursus en dans na 9 lessen een coole K-popcover.

Dans mee met de cursus K-pop

Gymzaalroute Amstelcampus

Nooit meer de weg kwijt in het Amstelcampusdoolhof, want met deze video loop je gewoon in één rechte lijn naar de meest onvindbare sportzaal van heel USC. Volg de route van Floor – de zwarte wegwijsposters – naar de gymzaal en kom voor de verandering eens op tijd in je groepsles.

Gymzaalroute Amstelcampus

Nieuwe look Amstelcampus

De zwarte krachtlijn van ASC en nieuwe loopbanden staan al te shinen in de fitness. En in het nieuwe jaar komen er ook extra kluisjes en een gloednieuwe tegelvloer bij! Met zwarte, rubberen tegels krijgt de look van Amstelcampus een dikke upgrade. To be continued

Nieuwe look Amstelcampus

Fitness beginnerscursus

Sta je in de fitness, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je in hemelsnaam moet doen? Join dan de beginnerscursus fitness bij Amstelcampus! Na 3 lessen van een uur loop je – met je eigen trainingsschema – zelfverzekerd de gym binnen. Vanaf woensdag 22 en donderdag 23 november.

Meet Arthur!

Van facilitair medewerker uitgegroeid tot locatiemanager! Arthur is het voorbeeld van de American Amstelcampus Dream. Als Arthur niet aan het werk is, is hij zelf ook vaak in de gym te vinden. Samen met Jelle (teamleider fitness) staat hij bij Amstelcampus voor je klaar. 💪

Meet Arthur!

25 november: halve dag open

Zaterdag 25 november heeft al het USC-personeel een gezamenlijke cheat day. Omdat we graag willen dat alle trainers ook bij de jaarlijkse USC Team Day kunnen zijn, is Amstelcampus – net als de andere USC-locaties – vanaf 14.00 uur gesloten.

25 november: halve dag open

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.