(Kick)boksen kan nog steeds!

USC
Boksen bij het USC

Groepsfitness ook online

Onze trainers zijn weer volop aan de bak! En dat is maar goed ook, want het was wel heel stil zonder al die groepslessen… Boek je favoriete les in het groepsfitnessrooster. Zit die les vol of blijf je liever nog even thuis doortrainen? Check dan ook de online lessen in datzelfde rooster!

Groepsfitness ook online

Locatiemanager Marcel says hi!

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Daarom wil ik graag benadrukken dat bewegen essentieel is voor een gezonde mindset, en focussen op de positieve ontwikkelingen! We houden veel meer rekening met elkaar en, hoe gek het ook klinkt, we hebben zelfs meer contact – ondanks de 1,5 meter. (meer…)

Locatiemanager Marcel says hi!

Sta je weer te wachten?

Jullie skippen legday zeker niet, en trainen verder het liefst de borst en de armen. Dat concludeerde een groepje HvA-studenten dat onderzoek deed naar de wachttijden bij onze fitnessapparaten. Geen zin om steeds te moeten wachten? Vraag een trainer om advies en ontdek nieuwe oefeningen. Krijg je ook nog eens een frisse blik op het trainen!

Sta je weer te wachten?

Een interview met… Vagner Madureira

“Blijf sterk en geloof in jezelf.” Dat is het motto van Vagner, onze fitnesstrainer uit Brazilië. Hij loopt al sinds 2014 bij USC rond, als capoeiradocent en ook in de gym van Amstelcampus. In dit interview leer je hem nog iets beter kennen.

Een interview met… Vagner Madureira

(Kick)boksen kan nog steeds!

Niet sparren, en alles op anderhalve meter. Maar met de bokszaktrainingen van Heisam kun je toch nog klappen uitdelen! Ben jij ready to rumble? Check het vechtsportrooster. Hopelijk kunnen we binnenkort ook de cursussen afronden en de reguliere trainingen hervatten.

(Kick)boksen kan nog steeds!

Synrgy & abs

Synrgy en abs zijn back on. Reserveer je plekje in het fitnessrooster en meld bij binnenkomst meteen bij de trainer dat je mee wilt doen. Synrgy begint direct bij de start van het tijdslot, abs een half uurtje later, er zijn maar 6 plekken en vol=vol.

Synrgy & abs

Mondkapjesplicht

Per 1 december geldt de mondkapjesplicht bij USC, voor iedereen vanaf 13 jaar. Tijdens het sporten hoef je natuurlijk geen mondkapje te dragen. Het is niet chill, maar met The Masked Gymmer maken we er samen gewoon iets leuks van!

Mondkapjesplicht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.