What's up bij Amstelcampus?

USC

Do you want to receive our newsletters and emails in English from now on? Change your preferred language in My USC.

(Kick)boksen met Ceylan

Natascha voelt zich in de (kick)boksles van Ceylan even superheld: “Het is altijd net alsof ik voor de Avengers aan het trainen ben”. Ook toetreden tot de Marvel Universe? Check de (kick)bokslessen bij Amstelcampus op dinsdag- en donderdagavond.

(Kick)boksen met Ceylan

Meet Pauline!

Pauline werkt nog niet zo heel lang bij USC, maar is met haar Brabantse gezelligheid al een bekend gezicht bij Universum, ASC en Amstelcampus. Je mag haar wakker maken voor de Spice Girls, en je kunt altijd op haar afstappen voor (trainings)advies of een flauwe grap in de gym. Check alle fun facts over Pauline.

Vacature Alert

Klussen in de sportschool. Beter dan sporten op de bouwplaats. Als facilitair medewerker bij Amstelcampus zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bekijk de vacature en stuur ons met je twee rechterhanden je motivatie en CV.

Vacature Alert

De hele dag door synrgy

Leef je een half uur lang uit rondom het rek in de gym, terwijl één van onze trainers je er doorheen schreeuwt. Synrgy start iedere werkdag op vier verschillende tijden, boek ‘m via het groepsfitnessrooster.

De hele dag door synrgy

Daan pakt de titel

We hebben een Europees kampioen bij Amstelcampus. Vet toch? USC-docent MMA/BJJ en fitnesstrainer Daan van Schaijk won goud op het EK Braziliaans jiu jitsu. En dat is niet voor het eerst: in 2018 werd hij ook al nummer 1. Toen in de blauwe band, nu in bruin. Lekker gewerkt Daan!

Daan pakt de titel

Nieuwe kleedkamers

Sinds de uitbreiding van de fitness is er wat minder ruimte om je om te kleden. Gelukkig komen er in de zomer wat nieuwe kleedcabines bij! Tot die tijd kun je doordeweeks vanaf 17:00 uur gebruikmaken van kleedkamers 1 (dames) en 2 (heren) in de sporthal beneden.

Nieuwe kleedkamers

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.