Afschaffen verplicht reserveren fitness

USC

1500 (!) van jullie vulden onlangs onze poll in. 60% daarvan gaf aan: kappen met verplicht reserveren voor fitnessbezoeken. En dat gaan we dus ook doen. Lees in deze brief wat er wanneer gaat gebeuren, en hoe we de toekomst voor ons zien.

Niet langer reserveren voor fitness

  • Vanaf aanstaande maandag 9 mei heb je niet langer een reservering nodig om individueel te trainen in een USC-fitness. De tijdsloten vervallen, en je loopt – met je vingerscan of app – gewoon lekker binnen wanneer dat jou uitkomt.
  • Tot en met zondag 8 mei reserveer je nog een tijdslot zoals je dat nu gewend bent. En tot die tijd geldt dus ook de no show fee als je niet annuleert.

Alleen voor fitness

Verplicht reserveren wordt alleen afgeschaft voor individueel trainen in de fitness, waar je nu een tijdslot voor boekt. Voor alle overige sporten en alle groepslessen blijft reserveren verplicht. Dat geldt dus ook voor de lessen in de gyms, zoals synrgy, abs en fitness circuit. Hiervoor heb je nog steeds een reservering nodig.

In de toekomst…

Als het in de toekomst toch té gezellig wordt in de fitness – of de overheid ons ertoe dwingt – kan het zijn dat de reserveringsplicht terugkomt. Maar, we gaan het systeem wel verbeteren:

  • Je kunt binnenkort reserveren, annuleren en shoppen met de USC-app op je telefoon! Dat maakt alles een stuk makkelijker.
  • We zorgen dat je – bij herinvoering van verplicht reserveren – ook altijd ter plekke kunt reserveren en direct naar binnen kunt als er plek is. Nu moest je soms even wachten als het tijdslot al begonnen was.