Aanvraagformulier compensatieregeling

USC
USC Summer Membership

1 juli: we gaan open

Een beetje kippenvel is het wel: na 110 dagen mogen de deuren van USC weer open. Het was een emotioneel ritje in de corona-coaster. Eind maart maakten we ons zorgen over het voortbestaan van onze mooie club. Er is op veel niveaus hard gewerkt om inmiddels te kunnen stellen: USC wordt door corona niet geveld. Maar, er staan wel degelijk vraagtekens bij onze toekomst. Bij het omvormen van die vraagtekens hebben we jouw steun hard nodig. Steun, bovenal, door bij ons te blijven sporten. En door begrip te hebben voor een aantal noodzakelijke aanpassingen in onze werkwijzen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je vanaf nu altijd zult moeten reserveren voor ieder bezoek. Dat er een limiet zit aan het aantal reserveringen dat je kunt doen. En dat je niet meer uitsluitend binnenkomt met je vingerscan, maar ook met de Mijn USC toegang-app. Toch hebben wij er vertrouwen in dat we je vanaf 1 juli weer een volwaardig programma kunnen aanbieden. En dat we je op gepaste afstand – maar toch met wijd open armen – mogen ontvangen. We hebben je ontzettend gemist. Tot heel, heel snel! ❤️

Wat betekent dit voor je abonnement?

  • Je abonnement wordt per 1 juli gereactiveerd.
  • Vanaf 1 juli reserveer je voor ieder bezoek via het rooster op je sportpagina.
  • Vanaf 1 juli geldt: maximaal 4 reserveringen in de daaropvolgende 6 dagen.
  • Op de dag zelf blijft het aantal reserveringen onbeperkt.
  • Download de Mijn USC toegang-app: Android en iOS (even zoeken).
  • Ook je vinger scannen blijft mogelijk.
  • Maak via het formulier onderaan deze brief gebruik van de USC-regeling.

Optie 3: verlengen

Als je kiest voor deze optie, dan wordt je abonnement verlengd met een periode gelijk aan de periode dat je geen gebruik kon maken van de USC-faciliteiten. De einddatum van je abonnement wordt in dit geval verlengd met 110 dagen.

Optie 2: 50% doneren, 50% verlengen

Als je kiest voor deze optie, dan verlengen we je abonnement met het aantal dagen dat je geen gebruik kon maken van onze faciliteiten, gedeeld door 2. De einddatum van je abonnement wordt in dit geval verlengd met 55 dagen.

USC-regeling: je opties

Via het aanvraagformulier onderaan deze nieuwsbrief kun je je abonnement kosteloos laten verlengen met een periode gelijk aan de periode dat je geen gebruik kon maken van de USC-faciliteiten. Je kunt er ook voor kiezen die tijd te doneren aan USC. Of een tussenoplossing. Je 3 opties zijn:

Aanvraagformulier

Wat je ook kiest: we zijn hoe dan ook heel erg dankbaar voor jouw deelname aan het USC-sportprogramma. We verzoeken je om je aanvraag uiterlijk 1 juli in te dienen. Dank je wel!

Naar het aanvraagformulier >

Optie 1: doneren

Deze optie vereist weinig uitleg: je doneert de periode waarin je geen gebruik kon maken van je abonnement aan USC. De einddatum van je abonnement blijft ongewijzigd. Hoewel we jouw steun waanzinnig goed kunnen gebruiken, willen we je ook vragen alleen voor deze optie te kiezen als je het écht kunt missen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.