USC Tennis & Padel: ins & outs

USC
Padel USC Amsterdam

Wat tof dat jij een tennis- en padelabonnement bij ons hebt! Misschien ben je al heel lang lid, misschien pas sinds kort. Hoe dan ook, check hieronder alle ins & outs over USC Tennis & Padel.

Tennis en padel community

Tennis en padel is errug lastig in je eentje. En je vaste speelmaatje heeft ook wel eens geen zin. Ben je op zoek naar iemand om mee te ballen, check dan de USC-communities. Je vindt hier gezellige en enthousiaste speelmaatjes op jouw niveau!

Tennis en padel community

Kun je toch niet? Annuleer je baan!

Heb je een reservering, maar kun je niet? Dat is jammer, er is vast iets tussengekomen. Annuleer dan wel even (tot maximaal een uur voor aanvang van je reservering) de baan als je toch niet komt, zodat iemand anders nog kan spelen. Op die manier maken we optimaal gebruik van onze banen.

Kun je toch niet? Annuleer je baan!

Openingstijden feestdagen voorjaar

Met je abonnement kun je ook tijdens alle feestdagen tennissen en padellen. Je kunt helaas niet altijd een introducé meenemen of materiaal huren. Check de openingstijden tijdens de feestdagen dit voorjaar.

Openingstijden feestdagen voorjaar

Verlichting buitenbanen

We beginnen met goed nieuws: nog voor de zomer hopen we de bestaande verlichting van onze buitenbanen tennis te vervangen door ledlampen! Hou je tot die tijd even aan onderstaande instructie, zodat je niet in het donker staat…

  • Druk op de knop. De lampen hebben even nodig om op te warmen.
  • Ongeveer elk uur gaat het indicatorlampje branden. Als het lampje brandt, druk dan nog een keer op de knop.
  • Als je dit vergeet, gaat de verlichting uit. De lampen hebben dan ongeveer 15 minuten nodig om af te koelen voor ze weer aan kunnen
Verlichting buitenbanen

Voorjaarscompetitie Chip & Charge

Vanaf 6 april speelt Chip & Charge – onze studentensportvereniging – de tennis- en padelcompetitie. Deze competitie duurt zeven weekenden (niet aaneengesloten, i.v.m. vakanties en feestdagen). Tijdens deze weekenden zijn met name de tennisbanen druk bezet. Check het rooster om te zien of er nog ergens een gaatje is.

Voorjaarscompetitie Chip & Charge

Mooi-weer-modus AAN

De zon heeft zich al een paar keer laten zien en inmiddels is het officieel lente! En dus gaat USC Tennis & Padel in mooi-weer-modus. Vrijdag 29 maart wordt het park zonklaar gemaakt, en gaan ook de zijwanden van de hal omhoog.

Mooi-weer-modus AAN

Scoor een USC-demper!

Niet alleen functioneel, maar vooral ook heel tof om te hebben: een USC-demper! Scoor je demper voor €1,50 bij de balie op het tennispark, en sta in stijl op de baan.

Scoor een USC-demper!

Heb je vragen of opmerkingen? Dan staan we natuurlijk voor je klaar! Reply op deze mail of bel USC Tennis & Padel (020-5258932) tijdens openingstijden van de balie: maandag tot en met vrijdag 16.00 – 22.00 uur.