Nieuwe kansen, ronde billen

USC
Jelmer bootybuilder ASC USC

Onze wens voor 2020

Dat je blij bent. Dat je gezond blijft. Dat je blijft sporten (doe maar bij ons). Dat Nederland het EK wint. En Dumoulin de Tour. En, hoe kan het ook anders: we wensen iedereen hele fijne ronde billen. Om je daarbij te helpen hebben we in Universum, Amstelcampus, ASC en ClubWest deze Booty Builders neergezet. 2020. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuwe kansen, ronde billen!

Onze wens voor 2020

USC Challenge #1: Muscle-up

Carlijn gaat in 2020 een aantal challenges aan. De eerste: in 2 maanden trainen voor een muscle-up. Check deze heerlijke kick-off video met muscle-up tips en bekijk hoe ook jij mee kunt doen aan USC Challenge #1: muscle-up!

USC Challenge #1: Muscle-up

Upcoming events

♥ Dance special, contemporary duets, 4 januari in Universum
♥ Vondelparkloop, 19 januari
♥ Powerlifting cup, 19 januari in ClubWest
♥ Yoga specials, 4 t/m 9 februari in USC Body & Mind
♥ USC Danst, 8 februari in Universum
♥ Spinningmarathon, 9 februari in ClubWest

PCH Fitness sluit per 1 juli

Het liefst vertellen we je in deze brief alleen maar fijne verhalen. Maar we willen ook dat je goed geïnformeerd bent als het nieuws een keer minder fijn is. Here we go: onze vestiging PCH Fitness sluit per 1 juli 2020 de deuren. Tot dat moment draait PCH Fitness in de ochtenduren onbemand. Ga de komende maanden nog eens trainen in deze bijzondere gym in de kelder van het P.C. Hoofthuis!

PCH Fitness sluit per 1 juli

HE♥RTBE♥TS: je daily 30 min. workout

Lekker in de focus komen aan het begin van je dag. Of even de dag eruit slaan na je les. Vanaf 6 januari vind je je daily 30 min. workout bij ClubWest. Check die HEARTBEATS!

Dry January in Oerknal

Tussen 6 en 31 januari zit een groot deel van onze leden in de tentamenbanken, o.a. in de sporthallen van Universum. Tentamens is peentjes zweten, en van peentjes krijg je dorst. Een gewoon biertje is lekker, maar we gaan je tijdens Dry January in Oerknal toch wat vaker wijzen op het alternatief: kies gewoon eens 0.0%. Good luck!

Dry January in Oerknal